Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Baris pangolahan kanggo Bahan Baterai

  • Processing Line for Battery Material

    Baris pangolahan kanggo Bahan Baterai

    Aplikasi: Garis pamrosesan utamane digunakake ing klasifikasi ngremukake materi elektroda positif lan negatif batere. Iki uga bisa ditrapake ing kekerasan Mosh ing ngisor 4 bahan kimia, bahan panganan, industri non-mineral lan liya-liyane.