Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Peralatan Pangolahan Bubuk

  • Series HF Pneumatic Classifier

    Classifier PF Pneumatik Seri

    Piranti klasifikasi kasusun saka klasifikasi pneumatik, siklon, kolektor, kipas konsep, kabinet kontrol lan sapanunggalane. Dilengkapi karo inlet udara nomer loro lan rotor impeller vertikal, bahan kasebut diwenehi visa ing roller ngisor kanthi gaya sing digawe saka penggemar kipas sing diinduksi banjur dicampur karo udara input pertama kanggo nyebar partikel banjur digawa menyang zona klasifikasi. Amarga kacepetan rotasi klasifikasi rotor sing dhuwur, partikel kasebut ana ing sangisore kekuwatan sentrifugal sing diproduksi dening klasifikasi Parameter Teknis: Ukara: Kapasitas pamrosesan relatif karo ukuran material lan produk.

  • Series HFW Pneumatic Classifier

    Series HFW Classifier Pneumatik

    Aplikasi: Digunakake kanthi akeh kanggo bahan kimia, mineral (utamane ditrapake kanggo klasifikasi produk non-mineral, kayata kalsium karbonat, kuarsa kaolin, talc, mika, lan liya-liyane), metalurgi, abrasif, keramik, bahan tahan api, obat-obatan, pestisida, panganan, kesehatan pasokan, lan industri bahan anyar.

  • Dry Quartz-Processing Equipment

    Piranti Pemprosesan Kuarsa Kering

    Mesin iki dirancang khusus kanggo lapangan nggawe kuarsa kanggo industri kaca. Iki kasusun saka pabrik, saringan (kanggo produk ukuran beda-beda), sistem ngasilake bahan kasar lan sistem bledug. Sampeyan bisa entuk macem-macem produk saringan beda kanthi ukuran 60-120 bolong kanggo industri kaca. Ukuran kanggo bahan bubuk saka kolektor bledug udakara 300mesh, sing bisa digunakake kanggo bisnis liyane.

  • Process flow of Quartz sand Production Line

    Alur proses Line Produksi wedhi Kuarsa

    Alur proses Line Produksi wedhi Kuarsa

  • Processing Line for Battery Material

    Baris pangolahan kanggo Bahan Baterai

    Aplikasi: Garis pamrosesan utamane digunakake ing klasifikasi ngremukake materi elektroda positif lan negatif batere. Iki uga bisa ditrapake ing kekerasan Mosh ing ngisor 4 bahan kimia, bahan panganan, industri non-mineral lan liya-liyane.

  • Series HSW Horizontal Jet Mill

    Pabrik Jet Horisontal Seri HSW

    Pabrik jet udara mikronisasi seri HSW, kanthi pamisah siklon, kolektor bledug lan draf kipas kanggo dadi sistem grinding. Hawa kompres sawise dikeringake disuntikake menyang ruangan grinding kanthi cepet kanthi injeksi katup. Ing titik koneksi arus udara tekanan tinggi, bahan pakan tabrakan, digosok lan diukur nganggo bubuk. Bahan-bahan sing digiling kasebut mlebu ing klasifikasi ruangan kanthi aliran udara sing munggah, ing kahanan pasukan lashing draft. Ing pasukan sentrifugal kuat roda turbo puteran kanthi kecepatan tinggi, bahan kasar lan alus dipisahake. Bahan-bahan sing apik salaras karo syarat ukuran mlebu pemisah siklon lan kolektor bledug liwat rodhane klasifikasi, dene bahan-bahan kasar bakal mudhun ing ruangan grinding supaya bisa terus digiling.

  • Series HS Pneumatic Jet Mill

    Pabrik Jet Pneumatik Seri HS

    Pabrik pneumatik Seri HS minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi cepet dadi bahan garing.

  • Series HPD Pneumatic Jet Mill

    Seri Pabrik Jet Pneumatik HPD

    Bahan kasebut digawa menyang ruangan sing ditresnani kanthi udara sing dikompres liwat jet feed material. Udara sing dikompres disebar ing sawetara jet udara kanthi seragam kanggo ngeculake arus udara transonic, sing mbentuk aliran eddy sing kuat ing ruang pabrik kanggo meksa partikel ing bahan kasebut bisa tabrakan lan gosok.

  • Series HJ Mechanical Super Fine Pulverizer

    Serial HJ Mekanik Super Pulverizer

    Piranti kasebut minangka jinis penggiling anyar. Nduwe disk dinamis lan disk statis. Bahan kasebut digiling kanthi pengaruh, gesekan, lan kekuatan pemotongan disk statis kanthi kecepatan putar disk dinamis sing dhuwur. Ing tekanan negatif, bubuk sing memenuhi syarat mlebu ing zona klasifikasi lan diklumpukake dening kolektor nalika bahan kasar bali kanggo grinding luwih lanjut. 

  • Ball Mill &Horizontal Classifier Production Line

    Pabrik Ball Mill & Horizontal Classifier Produksi

    Seluruh proses teknologi kasebut nggawe emisi bledug luwih murah tinimbang 40 mg / m3 lan 20 mg / m3 sawise produksi, kanthi nggunakake kombinasi kolektor debu, draft fan lan sistem transmisi pneumatik, kontrol ketat ing saben titik konsentrasi debu , lan panggunaan bahan filter bermutu. Piranti kasebut bisa nyegah bocor bledug lan ndadekake kabeh proses teknologi negatif lan bersih.

  • Ball Mill & Vertical Classifier Production Line

    Pabrik Ball Mill & Line Vertical Classifier

    Lamaran

    Bahan empuk: kalsit, marmer, watu gamping, barite, gypsum, slag lsp.

    Bahan keras: kuarsa, felspa, carborundum, corundum, semen alus lsp.

  • Series HMZ Vibration Mill

    Pabrik Getaran HMZ Seri

    Prinsip kerja: Bahan kasebut kena pengaruh getaran frekuensi dhuwur ing ruang panggilingan. Kekuwatan pengaruhe kuwat ditawakake matriks panggilingan (bal, rod, forge, lan liya-liyane), lan bahan bakal dikethok kanthi gesekan, tabrakan, gunting lan pasukan liyane.