Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Alur proses Line Produksi wedhi Kuarsa

Katrangan singkat:

Alur proses Line Produksi wedhi Kuarsa


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis
Kaping pisanan, Quartz tiba ing ngisor hopper, watu kuarsa dipecah dadi bahan kasar sawise remuk primer, lan bakal diangkut nganggo conveyor sabuk kanggo ngremukake mesin crushing sing nomer loro, mula watu sing luwih cilik bakal dijupuk menyang layar geter kanggo nyaring loro watu ukuran kuarsa ukuran, watu ukuran sing luwih gedhe bakal bali menyang mesin remuk maneh. Bahan sing dipasang menyang mesin panggilingan rod, Bahan saka mesin panggilingan rod kanggo diklasifikasikake liwat layar silinder. ing ayakan kanggo bali menyang mesin panggilingan rod, bahan sing disemprotake kanggo ngilangi wesi tramp kanthi pemisah magnetik intensitas tinggi, lan banjur menyang Pemisah Magnetik Gradien Dering Tinggi Vertikal kanggo nyopot sisa besi mekanik lan wesi sing gegandhengan, biasane sawise rong prosedur misahake , isi wedhi wedhi kuarsa bisa mudhun ing ngisor 0,07%, Pungkasane, pulp kualitase liwat slot desliming hidrolik kanggo nyopot lendhut, lan banjur dehidrasi dadi produk pasir kuarsa sing mumpuni.

Ing lini produksi, pabrik Rod lan Pemisah Magnetik Gradien Tinggi minangka salah sawijining peralatan inti, lini produksi iki minangka tingkat otomatisasi sing dhuwur, biaya operasi murah, efisiensi ngremukake dhuwur, hemat energi, output gedhe, kurang polusi, gampang dirawat, wedhi kuarsa pungkasan duwe ukuran seragam, bentuk gandum sing apik lan distribusi ukuran sing cukup, sing bisa memenuhi standar nasional pasir buatan mesin konstruksi.
Bagan pangolahan

Wet Sand Making (powder) Production Line1

Bijih mentah → remuk (remuk kasar, remuk medium lan remukan alus) → pra skrining lan inspeksi → cuci bijih → grinding rod → klasifikasi → dehidrasi → pemisahan magnetik lemah → pemisahan magnetik sing kuat → klasifikasi → dehidrasi → produk pungkasan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan