Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Magnetik Superconduktor Suhu Sithik

  • Low Temperature Superconducting Magnetic

    Magnetik Superconduktor Suhu Sithik

    Aplikasi: Kanthi intensitas latar mburi dhuwur kanggo ngasilake lapangan induksi lan medium sing cocog, pemisah magnetik superconductive iki bisa ngilangi sifat magnetik sing lemah saka mineral non-logam kayata kaolin, potash feldspar, soda feldspar, nepheline feldspar, ilmenite lan mineral logam minangka magnetit, awu mabur, bauxite. Produk proteksi lingkungan iki bisa nganyari mineral kanthi efektif.