Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Kanggo Mineral Non-logam

  • Series CFLJ Rare Earth Roller Magnetic Separator

    Separator Magnetik Rare Bumi Roller Seri CFLJ

    Aplikasi: Bisa digunakake kanggo ngilangi oksida magnetik sing ringkih saka partikel alus utawa bahan listrik kasar lan bisa digunakake kanggo pemurnian material ing bahan kimia, bahan tahan api, kaca, medis, keramik lan industri mineral non logam liyane. Uga bisa digunakake kanggo misahake hematit lan limonit utama, pamisahan garing saka biji mangan.

  • Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator

    Series SGB Wet Panel Separator Magnetik Kuat

    Aplikasi: Kanggo ngilangi kotoran zat besi ing proses basah lan ngresiki mineral non-logam, kayata kuarsa, natrium utawa feldspar kalium. Kajaba iku, kanthi intensitas magnetik sing dhuwur, efek sing apik banget kanggo misahake mineral magnetik sing ringkih, kayata hematit, spekuler, limonit, siderit, bijih mangan, lsp.

  • Series CTG Energy-Saving and Environmental Protection High Intensity Roller Permanent Magnetic Separator

    Seri CTG Hemat Energi lan Perlindhungan Lingkungan Intensitas Roller Permanent Magnetic Separator

    Aplikasi: Mbusak rereged magnet sing ringkih saka bahan bubuk sing apik lan kasar, wis akeh digunakake ing industri keramik, kaca, kimia, tahan api lan sapanunggalane. Kangge uga bisa digunakake kanggo ngolah hematite, lspite limonite, mineral magnetik sing ringkih.

  • Series DCFJ Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator

    Series DCFJ Separator Elektromagnetik Powder Garing Kanthi Pisah

    Aplikasi: Pisahake oksida magnetik sing ringkih lan karat-karat ferrous kaya bubuk saka bahan bubuk sing apik. Ditrapake kanggo ngresiki bahan ing industri mineral non logam, kayata keramik, kaca lan bahan tahan api; industri medis, kimia, bahan pangan lan industri liyane.

  • Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator

    Separator Elektromagnetik Powder Garing kanthi Sepenuhnya

    Aplikasi: Piranti iki digunakake kanggo mbusak oksida magnetik sing ringkih, karat besi remah lan kontaminan liyane saka bahan bubuk sing apik. Umumé ditrapake kanggo pemurnian material ing bahan tahan api, keramik, kaca lan industri mineral non logam liyane, industri medis, kimia, panganan lan industri liyane.

  • Series CXJ Dry Powder Drum Permanent Magnetic Separator

    Separator Magnetik Drum Powder Garing Serum CXJ Series

    Drum bubuk garing CXJ pemisah magnet permanen (saka drum siji nganti papat drum, 1000 ~ 10000Gs) minangka peralatan pemisahan magnetik sing digunakake kanggo ngilangi kotoran zat besi saka bahan bubuk garing kanthi terus-terusan lan kanthi otomatis.

  • Series YCBG Movable Magnetic Separator for Dry Sand

    Separator Magnetik Movable Series YCBG kanggo Pasir Kering

    Aplikasi lan struktur: Pemisah magnetik sing bisa dipindhahake seri YCBG kanggo pasir garing yaiku peralatan pemisahan magnetik intensitas medium lan bisa digunakake kanggo mineral mineral kaya saka bijih bubuk, pasir laut utawa bijih tanpa lemak liyane utawa kanggo ngilangi impure magnetik saka bahan bubuk. Piranti kasebut kasusun saka grizzley, piranti distribusi, bingkai, conveyor sabuk, separator magnetik lan sapanunggalane. Drum pamisahan digawe nganggo piring stainless steel. Makaryakake tiang multi-magnetik lan desain sudut bungkus gedhe kanggo sistem magnetik, lan magnet NdFeB minangka sumber magnetik. Ciri khas yaiku intensitas tinggi lan gradien sing dhuwur. Revolusi drum pamisahan bisa diatur kanthi motor kecepatan regulator elektromagnetik.