Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pabrik

  • MQY Overflow Type Ball Mill

    MQY Overflow Type Ball Mill

    Aplikasi:  Mesin pabrik werni minangka salah sawijining peralatan sing digunakake kanggo nggiling bijih lan bahan liyane kanthi macem-macem atose. Iki digunakake kanthi akeh ing pamrosesan logam non-ferrous lan ferrous, bahan kimia, bahan bangunan lan industri liyane minangka peralatan utama kanggo operasi mecah.

  • MBY (G) Series Overflow Rod Mill

    Pabrik Rod Overflow Rod MBY (G)

    Aplikasi: Pabrik rod kasebut dijenengi sawise awak mecah sing dimuat ing silinder yaiku batang baja. Pabrik rod umume nggunakake jinis overflow basah lan bisa digunakake minangka pabrik open-circuit level pertama. Digunakake sacara wiyar ing watu watu buatan, tanduran ganti bijih, industri kimia industri grinding utama ing sektor tenaga tanduran.