Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Line Produksi Pamisahan Logam Non-ferrous

  • Completely non-ferrous metal separation production line

    Baris produksi pamisahan logam non-ferrous

    Ruang Lingkup:Desain peralatan sistem sortir nyerep teknologi canggih lan struktur produk asing sing padha, kanggo daur ulang logam non-ferrous, tinimbang misahake manual, umume kanggo nambah efisiensi produk. Sistem kasebut kanthi otomatis bisa misahake zat wesi, stainless steel, logam non-ferrous lan bahan non-logam saka bahan, yaiku salah sawijining jinis energi material sing bakal digunakake maneh.