Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Magnetic permanen Drum Wet Drum Wet

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanggo misahake partikel magnetik utawa ngilangi limbah magnetik saka mineral non-magnetik.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Teknis
desain sirkuit magnetik canggih, ambane efektif magnetik jero lan pemulihan dhuwur.
Struktur sing ringkes lan kompak, kekuatan magnetik sing kuat.
Gampang dijaga, gampang dipasang, kinerja sing bisa dipercaya.
Piranti nyopir sing stabil lan andal, ora ana kerusakan utawa kerusakan suwene.
Situs aplikasi

Series CTB Wet Drum Permanent4
Series CTB Wet Drum Permanent5
Series CTB Wet Drum Permanent7
Series CTB Wet Drum Permanent9
Series CTB Wet Drum Permanent3
Series CTB Wet Drum Permanent6
Series CTB Wet Drum Permanent8
Series CTB Wet Drum Permanent10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan