Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Series SGB Wet Panel Separator Magnetik Kuat

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanggo ngilangi kotoran zat besi ing proses basah lan ngresiki mineral non-logam, kayata kuarsa, natrium utawa feldspar kalium. Kajaba iku, kanthi intensitas magnetik sing dhuwur, efek sing apik banget kanggo misahake mineral magnetik sing ringkih, kayata hematit, spekuler, limonit, siderit, bijih mangan, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Kaluwihan Pinunjul
1. Intensitas magnetik sing dhuwur. Sistem magnetik digawe saka magnet NdFeB bumi langka kanthi kinerja dhuwur. Nduwe rai poli sing jembar banget, akeh tiang magnetik. Kanthi kemampuan induksi magnetik sing dhuwur banget lan gradien magnetik sing dhuwur banget. Intensitas magnetik ing sawetara bagean bisa nganti 17000Gs.

2. Panel magnetik gedhe kanthi area pamisahan magnetik lan gravitasi sing jembar. Saiki, jembar paling gedhe kanggo panel kasebut yaiku 2500mm, lan dawa paling gedhe yaiku 3000mm.

3. Panganan kanthi rata. Panganan kanthi seragam lan roto-roto nganggo panel orifice crita dobel. Lan lapisan mineral tipis.

4. Efisiensi nyopot wesi sing apik banget. Ana macem-macem sabuk sing dirancang khusus kanggo mbusak wesi kanggo pilihan pelanggan. Digawe karo bahan senyawa kanthi kualitas tinggi, sabuk bisa digunakake sajrone umure dawa lan nyopot wesi kasebut kanthi jelas.

5. Ngirit energi lan ngirit banyu. Didhukung karo siji motor kanthi frekuensi cilik, ngirit energi banget. Kanthi desain khusus sistem banyu sing bisa dikendhaleni, ngirit banyu banget.

6. Mitra paling apik karo pendinginan minyak paksa HUATE (NGAPAK PADU MAGNETIK INTENSITAS, yaiku pemisah magnetik gradien tinggi). Bekerjasama karo pendinginan minyak sing dipengini WHIMS, bisa entuk efek sing paling apik saka njabut wesi.
1. Parameter teknis ing ndhuwur mung kanggo referensi sampeyan.
2. Piranti kasebut bisa dirancang khusus kanggo macem-macem bahan pangolahan.

Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator1
Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator3
Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator2
Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan