Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Warta Internasional | Xinli Superconductor sukses menang pesenan Eropa

超导新闻

超导新闻1

Bubar iki, pamisah magnetik superkonduktor 5.5T cryogenic sing sukses dikembangake dening Weifang Xinli Superconducting Company ngrampungake mesin uji majelis ing Republik Ceko Eropa. Sawise operasi uji coba, ditemokake manawa kualitas peralatan bisa dipercaya, lan indikator produk wis bisa diarepake para pelanggan. Sawetara indikator luwih apik tinimbang produk merek ing luar negeri sing padha. Dheweke ditampa kanthi apik dening pangguna. Dheweke uga ujar manawa pamisah magnetik superconduktor suhu rendah sing diproduksi dening Xinli Superconducting Company nduweni kualitas stabil lan perlindungan Lingkungan sing ijo, gelem nggawe hubungan kerja sama ramah jangka panjang karo unit kita.

Tingkat pembuatan standarisasi internasionalisasi

Ing wiwitan taun 2020, Xinli Superconducting Co., sanajan wedi karo epidemi kasebut, nindakake tugas sing apik kanggo nyegah epidemi lan sukses nerusake kerja lan produksi. Iki nindakake pamisah magnetik superkonduktor suhu rendah 5.5T saka Eropa kanthi rega luwih saka 10 yuta. Mung butuh suwene 4 wulan saka mlebu kontrak penjualan nganti ekspor resmi produk menyang Republik Ceko. Wayahe sempit lan tugase angel banget. Perusahaan ketat ngontrol proses tuku bahan baku, nglereni, produksi, ngrakit, ngemas lan ngirim, lan wis manut karo Eropa. Operasi standar, pusat inspeksi kualitas nindakake pamriksaan sing ketat sadurunge ninggalake pabrik, lan kabeh indikator teknis wis memenuhi persyaratan standar Eropa.

超导新闻3

Foto ing situs sawise instalasi proyek rampung

Kabeh proses proyek wiwit mlebu kontrak nganti instalasi peralatan. Sanajan sarat kualitas proyek meh ketat, tugas pangolahan lan produksi uga penting. Kanggo mesthekake manawa peralatan pelanggan mlaku ing jadwal, perusahaan kami ngatasi macem-macem kesulitan lan kanthi cepet ngatur personel teknis lan instalasi kanggo ngatasi epidemi kasebut. Sawise pirang-pirang puteran, kita mabur menyang situs pelanggan Ceko kanggo nindakake pelatihan instalasi terpusat lan pandhuan teknis kanggo para pelanggan, lan maneh entuk kepuasan lan kepercayaan para pelanggan Eropa.

超导新闻4

Miturut Wang Qian, ketua Xinli Superconducting Company, implementasi proyek kasebut ing Republik Ceko nuduhake manawa Xinli wis duwe level pabrikan standar internasional sing internasional. Standar kasebut tegese perusahaan wis nggayuh standar internasional babagan produksi, kualitas, lan manajemen. Ndadekake landasan sing kuat kanggo produksi peralatan mewah lan pangembangan pasar peralatan mewah internasional.

超导新闻5

"Kualitas iku urip." ——————– Xinli pamisah magnetik superconduktor

Xinli ngerti manawa kualitas produk minangka kunci kanggo entuk pesenan pelanggan. Filsafat manajemen "Kualitas minangka urip perusahaan" wis mlebu budaya perusahaan Xinli. Pemisah magnetik superconduktor suhu rendah sing diproduksi dening Xinli Superconducting Company wis entuk paten nasional kanthi kualitas produk sing apik banget lan jaminan layanan purna jual sing apik. Lan liwat sertifikasi Uni Eropa CE, proses produksi dikontrol kanthi ketat. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, kanthi kualitas produk dhuwur, kinerja stabil, lan sawetara inovasi teknologi. Wis dibuktikake kanthi tumindak praktis yen Xinli nggunakake tren kasebut kanthi pengaruh ekonomi pasar lan njupuk kesempatan kanggo ngekspor peralatan Eropa maneh. Kita bakal terus njelajah pasar domestik lan internasional kanthi semangat lan ngupayakake nggayuh poin pertumbuhan sing luwih dhuwur.

5.5T helium cair nol-volatil suhu super superconduktor pemisah magnetik

02

Lingkup aplikasi: Amarga kekuatan medan sing dhuwur, bisa ngurutake mineral kanthi sifat magnetik sing ringkih lan partikel sing apik banget, utamane mineral non-logam, kayata kaolin, kalium albite, lan kuarsa. Uga bisa digunakake ing perawatan limbah lan pemurnian banyu laut.

Fitur teknis utama:

◆ Kekuwatan medan magnet latar mburi dhuwur. Pemisah magnetik superkonduktor suhu rendah nggunakake koil sing digawe saka bahan superconduktor Nb-Ti, lan kekuatan medan magnetik tekan 5,5T. Kekuwatan medan magnet permeabilitas normal umume kurang saka 2T, lan pemisah magnetik superconduktor suhu rendah yaiku 2 nganti 5 kali.

◆ Medan magnetik amba. Ing kekuatan lapangan latar mburi 5.5T, permukaan media konduktif magnetik ing growong ngurutake ngasilake gaya magnetik sing gedhe banget, sing kanthi efektif bisa misahake kekuwatan magnetik sing lemah, bisa ningkatake kualitas mineral non-logam, lan memenuhi syarat-syarat produk dhuwur-mburi.
◆ Ora ana volatilisasi helium cair. Kulkas 1,5W / 4.2K bisa nyedhiyakake pendinginan terus-terusan, supaya helium cair ora volatilize ing njaba magnet, supaya jumlah helium cair tetep ora diganti. Ora perlu ngisi helium cair sajrone 3 taun, nyuda biaya pangopènan.

◆ Konsumsi energi sithik. Pemisah magnetik superconduktor nggunakake teknologi superconduktor suhu rendah. Sawise koil tekan negara superconducting, resistensi nol. Sawise koil bungah sepisan, listrik mati. Arus ing kumparan kasebut nggawe loop tertutup tanpa nggunakake energi listrik. Mung kulkas sing njaga suhu suhane magnet sing bisa digunakake, sing ngirit 90% listrik dibandhingake karo magnet permeabilitas normal.


Wektu kiriman: Agustus-03-2021